Klantenservice

BESTELLEN

Bestelling plaatsen

Je kunt 24 uur per dag snel en eenvoudig je bestelling plaatsen. We streven ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst en betaald, binnen vier werkdagen uit te leveren. Zodra je de bestelling hebt afgerond, ontvang je per e-mail een bevestiging van ons. Dit document is tevens je factuur en dient als garantie- en aankoopbewijs. Vervolgens ontvang je een bericht wanneer je bestelling wordt verzonden.

Bestel je een pen met gravure, dan ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele type- of schrijffouten in de gravure. Controleer de ingegeven tekst daarom goed voordat je definitief een bestelling plaatst. 


Bestelling wijzigen of annuleren

Omdat we je bestelling zo snel mogelijk verwerken, is het helaas niet mogelijk om je bestelling via je account te wijzigen of te annuleren. Heb je per ongeluk een verkeerd artikel toegevoegd, kloppen je adresgegevens niet of wil je je bestelling annuleren? Neem dan contact op met de door jou geselecteerde Quantore winkel.


Betaalmethoden

Je kunt eenvoudig en snel betalen met iDEAL en Bancontact. 

Betaling mislukt of geweigerd

Als je betaling via iDEAL of Bancontact mislukt of wordt geweigerd, kijk dan eerst of je alle gegevens juist hebt ingevuld en of er voldoende saldo aanwezig is op de betreffende rekening. Lukt het nog steeds niet om je betaling af te ronden? Neem dan contact op met de door jou geselecteerde Quantore winkel. 

Verzendkosten

Afhalen in een Quantore winkel          Gratis
Verzending in Nederland en België    € 4,95 (incl. btw) / Gratis (bestellingen boven € 50,- incl. btw) 

Ontvangen bestelling

Je kunt de bestelling op elk adres in Nederland of België ontvangen (postbus is niet mogelijk) of ophalen in een Quantore winkel naar keuze. 

Vragen?

Heb je aanvullende vragen over de status van jouw bestelling? Neem dan contact op met de door jou geselecteerde Quantore winkel

VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

Onze medewerkers helpen je graag verder

Neem contact op
  • Beste advies door specialisten
  • Binnen 4 dagen prachtig gegraveerd
  • Ruim assortiment luxe pennen