Klantenservice

Levering

Bestelling laten bezorgen

We bezorgen jouw bestelling graag bij jou thuis. Bestellingen die op werkdagen voor 19.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden binnen vier werkdagen door DHL netjes bij je thuis bezorgd. Mocht je op dat moment niet aanwezig zijn, dan zal DHL de volgende werkdag je bestelling nogmaals aanbieden. DHL zal op deze manier minimaal twee afleverpogingen doen. DHL kan de zending ook afleveren bij de buren.

Bestelling afhalen

Je kunt je bestelling kosteloos afhalen in een Quantore winkel bij jou in de buurt. Bij het plaatsen van je bestelling kun je de dichtstbijzijnde winkel selecteren. Als je wilt nagaan of je pakketje al klaar ligt in de betreffende Quantore winkel, kan je van tevoren contact opnemen met de winkelier. De contactgegevens van de winkel vind je hier. Het enige wat je hoeft te doen is jouw postcode invoeren.

Bestelling volgen

Zodra je de bestelling hebt afgerond ontvang je per e-mail een bevestiging van ons. Dit document is tevens je factuur en dient als garantie-/aankoopbewijs.  Indien je een artikel zónder gravure hebt gekozen, ontvang je vervolgens van ons een digitale pakbon met daarop de details van je bestelling. Let op: het kan voorkomen dat de digitale pakbon in je ongewenste e-mail terecht is gekomen. Op deze pakbon vind je onderaan een link naar de Track&Trace-pagina van DHL. Heb je gekozen voor een artikel mét gravure? Dat ontvangt u momenteel nog geen bevestiging.

Bestelling niet ontvangen

Als je het besteltraject succesvol hebt afgerond en de orderbevestiging en pakbon hebt ontvangen, mag je verwachten dat je bestelling tijdig en correct wordt geleverd. Helaas kan er altijd iets mis gaan.

Heb je gekozen voor bezorgen? Neem bij twijfel dan contact op met de klantenservice via 024 – 80 00 538 of klantenservice@quantore.nl. Heb je gekozen voor afhalen en twijfel je of je bestelling al klaar ligt? Neem dan contact op met de door jou geselecteerde Quantore winkel.

Vragen?

Heb je aanvullende vragen over de status van jouw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via:

VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

Onze medewerkers helpen je graag verder

Neem contact op
  • Beste advies door specialisten
  • Binnen 4 dagen prachtig gegraveerd
  • Ruim assortiment luxe pennen