Klantenservice

RETOURNEREN

Bestelling retourneren

Uiteraard wordt je bestelling altijd met uiterste zorg behandeld. Toch kan het voorkomen dat je de bestelling wilt retourneren. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen kosteloos retourneren aan de door jou geselecteerde Quantore winkel met toevoeging van de factuur en/of pakbon. Je kunt het artikel persoonlijk terugbrengen of opsturen. Het artikel dient in nieuwstaat te worden geretourneerd. Eventuele verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Let op: heb je een artikel besteld met gravure? Dan is het helaas niet mogelijk deze te retourneren.

Bestelling ruilen

Wil je je bestelling ruilen? Neem dan contact op met de door jou geselecteerde Quantore winkel. In overleg met de winkelier wordt bepaald of je je artikel kunt ruilen en tegen welke voorwaarden. Als je artikelen wilt ruilen, dien je in de meeste gevallen persoonlijk de door jou geselecteerde Quantore winkel te bezoeken. Alleen artikelen in nieuwstaat, voorzien van de factuur en/of pakbon komen in aanmerking voor ruilen.

Let op: heb je een artikel besteld met gravure? Dan is het helaas niet mogelijk deze te ruilen.

Terugbetaling

Als je jouw bestelling volgens bovenstaand traject hebt geretourneerd, krijg je vanzelfsprekend je geld terug. De terugbetalingstermijn en de manier waarop je je geld terugkrijgt (contant/op rekening/in winkeltegoed), wordt bepaald in overleg met de door jou geselecteerde Quantore winkel. Je dient met de desbetreffende winkelier af te stemmen hoe en wanneer het aan jou verschuldigde bedrag wordt terugbetaald. We streven ernaar om je hier zoveel mogelijk in tegemoet te komen. De verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Garantie

Wettelijke garantie

Op alle artikelen die je bij ons koopt, zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Naast de wettelijke garantie kijken we ook naar de economische levensduur van het artikel, want het ene product gaat langer mee dan het andere.

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor sommige artikelen ook fabrieksgarantie. Dit is een aanvulling op de wettelijke garantie die je al hebt. Deze extra garantie geldt voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor een jaar.

Vragen?

Heb je aanvullende vragen over je bestelling? Neem dan contact op met de door jou geselecteerde Quantore winkel

VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

Onze medewerkers helpen je graag verder

Neem contact op
  • Beste advies door specialisten
  • Binnen 4 dagen prachtig gegraveerd
  • Ruim assortiment luxe pennen