Klantenservice

VESTIGINGEN

Locaties en openingstijden

Met onze verkooppuntenzoeker vind je eenvoudig een Quantore winkel bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is je woonplaats of postcode in te voeren. In deze tool vind je niet alleen de naam en adresgegevens van de winkel, maar ook de openingstijden en een routeplanner naar de winkel. Als je een bestelling plaatst, adviseren we je altijd de dichtstbijzijnde winkel te selecteren. Bij deze winkel kun je je bestelling retourneren of ruilen. 

Advies en service

Bij elke Quantore winkel kun je terecht voor deskundig advies over alle artikelen die in kantooromgevingen gebruikt worden. We helpen je graag bij het vinden van de oplossing die bij jóu past. Je bent altijd welkom voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Mocht je hulp nodig hebben bij het plaatsen van een online bestelling, ook dan helpen we je graag. Neem telefonisch contact op of kom langs in de winkel, zodat jij verzekerd bent van de juiste aankoop! 

Assortiment

Op Quantore.nl vind je o.a. een ruim assortiment luxe schrijfwaren en accessoires. Maar er is meer! Quantore winkels hebben toegang tot een assortiment van ruim 23.000 artikelen. Bezoek eens een Quantore winkel als je wilt weten voor welke artikelen je bij jouw kantoorvakhandel terecht kunt. Ben je op zoek naar een specifiek (kantoor)artikel of heb je een vraag over een artikel wat al jaren bij jou op kantoor staat? Neem contact op met de Quantore winkel bij jou in de buurt en laat je verrassen door de kennis en ervaring van onze winkeliers.

Vragen?

Heb je aanvullende vragen over je bestelling? Neem dan contact op met de Quantore winkel bij jou in de buurt.

VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?

Onze medewerkers helpen je graag verder

Neem contact op
  • Beste advies door specialisten
  • Binnen 4 dagen prachtig gegraveerd
  • Ruim assortiment luxe pennen